Welkom op de website van Jan en Anja 

Duivenfotografie:

Evenals duiven is fotografie ook iets wat mij bezig houd en daarom ben ik mij gaan verdiepen in de postduivenfotografie. Elke postduif heeft zijn eigen kenmerken en iedere duif is weer anders en dat is iets wat mij fascineert en waar ik mij helemaal in uit kan leven. 
Ik ben er achter gekomen dat duivenfotografie een vak apart is en heel veel tijd kost om een perfecte foto te verkrijgen. Ik streef er naar om een duif optimaal met elke vorm van detail op een natuurlijke manier zo goed mogelijk in beeld te krijgen. Zo ook de ogenfotografie welke met een aparte lens wordt vastgelegd. Al deze details moeten uiteindelijk ook weer terug komen in het eind resultaat. Natuurlijk kan elke gewenst item op wens van de liefhebber worden toegevoegd.

Het is mogelijk om bij u aan huis te fotograferen maar U bent natuurlijk ook welkom bij mij thuis en de koffie staat altijd klaar. Alles kan geregeld worden maar wel alleen volgens afspraak.
Nadat de foto is gemaakt volgt de nabewerking waar veel tijd in gaat zitten, maar ik streef naar de perfecte foto welke de eigenaar ook van mij mag verwachten. Hierna kunnen de foto(s) zowel digitaal als op fotopapier 30 x 20 aangeleverd worden.
Mocht u belangstelling hebben om één of meerdere van uw topduiven willen vastleggen laat het mij dan even weten via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of het contactformulier op de website.
Binnen 1 week neem ik dan contact met u op voor een eventuele afspraak.

met vriendelijke groet, 

 

        

      

      

      

 

     

 

 

 

            

 

 

 

 

     

    

 

 

 

 

 

Designed by Jan Abbing