Welkom op de website van Jan en Anja 

"Der Thomas" de vaandeldrager van ons hokbestand die 6x een eerste vloog in de vereniging en één van de beste Midfond duiven van Nederland is geweest.  
Als u versterking zoekt neemt u dan even contact op via het contactformulier of de mail. Ook in Duitsland worden uitstekende resultaten behaald met jongen uit ons streng geselecteerd kweekhok waaronder de 2e beste jarige duivin in de RV met 2x een eerste prijs. Ook hebben wij goede resultaten behaald op enkele one loft races in Duitsland en Denemarken, o.a. Ostseerennen een 1e plaats en in 2017 een 3e plaats in de KO race Denemarken waarbij twee duiven uit de lijn van "Der Thomas" zich ruimschoots in de prijzen wisten te vliegen. Dit jaar hebben we enkele nieuwe kwekers uit onze topdoffer "Der Thomas" op het kweekhok zitten. Verder hebben we ons kweekhok versterkt met duiven rechtstreeks via Anton Ruitenberg, waaronder o.a. Gaby Vandenabeele en de Rauw Sablon en uit de lijn "Pokerface van Andreas Drapa zesvoudig kampioen van de BRD. Ook hebben we goede duiven aangeschaft bij onze vriend Thomas Schwarze uit Duitsland waar ook onze topdoffer vandaan komt. Velen hebben al successen geboekt met duiven uit onze kwekers.

Jonge duiven rechtstreeks uit de kwekers
Indien u belangstelling heeft voor jonge duiven uit onze kwekers laat het ons even weten via de mail of het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Designed by Jan Abbing